Welkom op de nieuwe site van Goodings. Wij zijn nog erg druk bezig met het optimaliseren van uw gebruikerservaring. Onze excuses voor uw ongemak.

Onze Services

Wij bieden de hoogste kwaliteit Flex Oplossingen

Onze dienstverlening valt op te delen in vier werkgebieden.

Uitzenden
Het uitzenden van uiterst flexibele, vakbekwame en gedreven arbeidskrachten.
Werving & Selectie
Onze uitstekende recruiters helpen u binnen enkele dagen aan dé perfecte kandidaat.
Detacheren
Voor wanneer u meer zekerheid wilt op het gebied van de arbeidsduur.
Payrolling
U wilt zelf uw medewerker(s) werven & selecteren zonder formeel werkgever te zijn.

Lees meer over de diensten en vergelijk

Wij stellen personeel aan jou ter beschikking. Goodings is formeel de werkgever. Wij nemen dus alle personeelsadministratie op ons. Dit is een handige en snelle oplossing voor als je je team (tijdelijk) wilt uitbreiden. 

Je betaalt alleen het loon voor de gewerkte uren. Dit is een vast uurtarief dat wij met jou afspreken op basis van het uurloon van de medewerker.

Detacheren werkt eigenlijk net als uitzenden. De contracten zijn over het algemeen bijna gelijk aan mekaar. Het grote verschil ligt hem in de lengte van de overeenkomst(en).

Bij detachering sluiten wij een overeenkomst met de medewerker voor bepaalde tijd af. Dit geeft zowel jou als de medewerker meer zekerheid.

Ook hier betaal je alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief op basis van het uurloon van de medewerker.

Jij geeft ons een beeld van wat zoekt. Wij vinden op basis hiervan het talent waar je naar op zoek bent. Jij regelt verder het contract en alle andere zaken rondom het werkgeverschap.

Je betaalt hiervoor enkel een van te voren afgesproken bedrag voor bemiddeling. Lukt het niet dit bedrag in één keer te voldoen? Wij bieden flexibele betalingsmogelijkheden! 

Je hebt de kandidaat of medewerker al gevonden die je graag onderdeel wilt maken van het team. Het formeel werkgeverschap, daarentegen, wil je niet. Kies dan voor payrolling.

Omdat wij het formele werkgeverschap voor jou regelen doe je zelf de personeelsadministratie niet en sluit je bepaalde risico's uit.

Je betaalt een vast uurtarief op basis van het uurloon van de medewerker.

 

 

Wij helpen elk bedrijf
Niet zeker of wij jou kunnen ondersteunen? Wij adviseren vrijblijvend.
Volledig Gedigitaliseerd
Ons bedrijf werkt 100% digitaal. Zo zijn wij nog sneller, flexibeler en volledige compliant met alle wetten.