Door Goodings Solutions | mei 3, 2020 | 0 Comments

Goodings Corona Update 4

Beste collega!

Jij leest nu voor het eerst een bericht vanuit de Goodings organisatie via de nieuwe website https://goodingssolutions.com! Na lang hierover gesproken te hebben is het nu eindelijk zover!

Nu verder over Update 4. In deze update lees je over: welke bedragen jij gaat ontvangen i.v.m. de NOW-regeling en hoeveel?

Word ik uitbetaald, en zo ja, hoeveel?

Om hier 100% zekerheid over te kunnen geven zul jij contact met ons op moeten nemen om dit vast te kunnen stellen. Maar om hier een algemeen antwoord op te geven: Ja! Je wordt door ons zoveel mogelijk gesteund in deze moeilijke periode!

Hoe kun jij nagaan of jij daadwerkelijk op het punt staat een betaling vanuit Goodings te gaan ontvangen? Controleer de onderstaande puntjes voor jezelf:

-Heb ik een ondertekend Contract + Uitzendbevestiging en bijbehorende Loonbelastingverklaring?

-Heb ik in de afgelopen periode van 19 januari t/m 1 maart minimaal één werkdag gewerkt?

-Heb ik contact gehad met onze HR-afdeling over dergelijke doorbetaling van loon in de afgelopen periode vanaf 15 maart?

Indien jij op 2 van de 3 controlepuntjes ja kunt antwoord, dan kun jij er vanuit gaan dat er aan jou gedacht is.

Hoeveel word ik uitbetaald?

Je wordt uitbetaald! Dat is fijn. Nu resteert de vraag, hoeveel gaat dat nou precies zijn?

Het antwoord hierop is eenvoudig. De hoogte van jouw uitbetaling wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid uren dat de gemiddelde dienst is / was bij de opdrachtgever waar jij voor ons hebt gewerkt.

Voorbeeld: jij werkte gemiddeld 8 uurtjes per dienst voor een opdrachtgever. Dit gebeurde één keer per week.

Jouw uitbetaling is dan gelijk aan maximaal 8 uurtjes per week.

Kom jij niet uit met het bedrag die jij zou ontvangen op basis van wat jij in het verleden zou hebben gewerkt? Laat het ons dan z.s.m. weten! Wij kunnen jou dan op verschillende manieren helpen!

Wanneer word ik uitbetaald?

Indien er een betaling voor jou op het punt staat uitbetaald te worden krijg jij allereerst een berichtje en e-mail van onze HR-App NMBRS. Hierin zie je dat er een nieuwe loonstrook voor je klaar staat. Dit kun je ook bekijken door in te loggen op goodingssolutions.nmbrs.nl.

Gezien de hectiek rondom de corona-maatregelen en de onduidelijkheid die er heerst over het precieze moment waarop wij de voorschotten van het UWV ontvangen, zullen wij de uitbetalingen doen op andere momenten dan je van ons gewend bent.

Normaliter word je op elke donderdag van de week uitbetaald, en ontvang jij in de 1e week van de nieuwe maand, je Loonstrook over de gehele maand ervoor.

Nu krijg jij op vrijdag ochtend 08 mei 2020 jouw Loonstrook van de uren die wij jou gaan uitbetalen op dezelfde dag tussen 16:00 en 17:00. Deze uren zijn een schatting van de uren die jij had kunnen/willen werken in de periode van 1 maart t/m 31 maart.

Heb jij de betaling die in jouw Loonstrook niet mogen ontvangen? Dan komt deze er alsnog aan! Voor de exacte reden achter het nog niet hebben ontvangen van de betaling, neem contact op met ons!

Wanneer komt de betaling van de maand April?

De betaling van de maand April (gezien april al gekomen en gegaan is) streven wij binnen 14 dagen klaar te stomen voor de uitbetaling. De betaling van de maand April zal enigszins hoger zijn dan de betaling uit de maand Maart. Dit vanwege het feit dat er meer mogelijkheden tot werk waren in de maand April.

De exacte dag waarop de betaling van de maand April bij jou op rekening zal staan, wordt met ongeveer 7 dagen voor ons duidelijk. Hiervoor dus nog even geduld!

Mocht jij om welke reden dan ook vragen hebben, of is het water tot aan de lippen gestegen en zie jij door de bomen het bos niet meer? Neem contact met ons op en wij zoeken samen met jou een passende oplossing.

Samen staan wij sterk!

Goodings Solutions

Wij zijn Goodings, wij streven naar het hoogst haalbare resultaat.