Door Goodings Solutions | april 1, 2020 | 0 Comments

Goodings laat je niet in de steek!

Beste collega,

Dit betreft een update omtrent de situatie i.v.m. de coronacrisis.

Het heeft even geduurd voor Goodings de totale situatie voor onze organisatie intern in kaart heeft kunnen brengen om zodoende tot de volgende maatregelen te komen.

Wij begrijpen dat dit hele vervelende omstandigheden zijn waar wij nu allemaal mee te maken hebben. Maar wij zullen, waar wij kunnen, een helpende hand uitsteken naar alle medewerkers die het vooral nu extra zwaar hebben.

Heb jij vragen of twijfel jij of er iets voor jou gedaan kan worden in de huidige periode? Laat het ons dan zeker weten. Wij kijken dan samen met jou naar je situatie, en helpen met het zoeken naar een passende oplossing!

Huidige maatregelingen en feiten:

1. Goodings ontslaat geen personeel vanwege bedrijfseconomische redenen (ondanks minder tot geen werk vanwege de corona uitbraak.)
2. Het personeel van Goodings dat in Fase A van zijn of haar contract verkeerd heeft, contractueel gezien, geen recht op loondoorbetaling.
3. Goodings gaat, waar mogelijk, toch het loon proberen door te betalen met hulp van de overheid. (Dit geldt enkel voor degene die in de loondienst zijn bij ons.)
4. Freelancers / ZZP-ers worden geholpen bij het het aanvragen van ToZo-regeling. (Dit is een regeling voor ZZP-ers om d.m.v. een tijdelijke steun, voor inkomen te zorgen tot aan de sociale ondergrens.)
5. Goodings gaat de komende 2 weken in gesprek met bedrijven die momenteel veel werk aanbod hebben.

Heb jij een uitzendcontract bij ons, en was jij ingepland te gaan werken voor/via Goodings in de maand Maart? Dan heb jij werk misgelopen i.v.m. de coronacrisis. Wij zullen in de komende 2 weken iedereen die hierdoor diensten niet heeft kunnen werken, proberen tegemoet te komen met behulp van het UWV.

Hierover volgt meer informatie zodra wij deze ter beschikking hebben van het UWV.

Met vriendelijke groet,

Team Goodings

Goodings Solutions

Wij zijn Goodings, wij streven naar het hoogst haalbare resultaat.